28. Juli:  MARIA GRØNLYKKE – FORFATTER

0
98

Tidspunkt: kl. 14.30 – 16.30

Sted: Den gamle Gaard, Holkegade 1, 5600 Faaborg

Søndagssalon i Den gamle Gaard med besøg af forfatteren Maria Grønlykke, f. 1957, som vil læse op af sine fynske noveller, bl.a. fra den prisbelønnede Fisketyven. Maria Grønlykke er vokset op på Løgismose og har stadig tilknytning til egnen.

”Efter en karriere som både jurist og kogekone slog Maria Grønlykke i 2003 igennem med novellesamlingen “Fisketyven: historier hjemmefra”, som blev hædret med BogForums debutantpris. Med afsæt i det fynske landboliv fortæller hun om almindelige mennesker, hvis liv og skæbner fletter sig ind i hinanden. Døren åbnes til en forunderlig verden fuld af dialekt, morskab og hjertevarme. Tonen er varm, sjov, rørende og næsten en smule foruroligende, når Grønlykke med sine små skæbnefortællinger minder verden om, at lykken ikke nødvendigvis findes på den anden side af hækken, i cyberspace eller på tv. Livet og lykken er kommunefarvet og ligger lige foran næsen af os.” (Forfatterweb)

Maria medbringer nogle eksemplarer af sin bog om sine forældre Lene og Sven Grønlykke som grundlagde Løgismose. Disse bøger kan købes på dagen.