31. maj + 1. juni: Platforms-clairvoyance med Marion Dampier-Jeans

0
107

Tidspunkt: kl. 15.00 og kl. 11.00

Forvent det uventede, når et af verden største medier, Marion Dampier-Jeans gæster Ravnsborg og laver sin berømte ”Platforms-clairvoyance”.

Billetterne er revet væk, når Marion gæster Ravnsborg, og giver publikum en oplevelse de aldrig glemmer. Dem der var så heldige at have deltaget tidligere til de totalt udsolgte arrangementer husker sikkert beskeder til børnebørnene fra postmanden på den røde cykel, den ældre, muntre og – nå ja –  den overvægtige ældre dame, der selv guidede sin kiste ud af kirken efter hendes død, og Marion der kunne beskrive begravelsen og fodgængerfeltet, der skulle krydses i detaljer, samt den kærlige hilsen med personlige detaljer, som kun de kunne vide, fra en ung mand til sin familie.

GLÆD DIG

Til kuldegysningsfremkaldende oplevelser, når Marion beviser, at der er mere mellem himmel og jord.

https://ravnsborgmarkeder.dk/arrangementer/

Sted: Ravnsborg Sommermarked, Hågerupvej 33, 5600 Faaborg