17. August: Åben romantisk have i V.Aaby m/salg af jernpynt & planter og stand med PILEFLET

0
87

Tidspunkt: Kl. 10.00 – 17.00  –  Entré kr. 40,- inkl. kaffe/the

“Helle Aagaard´s have” er en romantisk have med inspiration fra cottagehavestilen, med små opdelinger, hyggelige stemninger med patinerede loppefund, mindre søer/lille vandløb, spejlbassin, orangeri samt lille havehus med sin helt egen stemning.

Haven er fyldt med stauder i romantiske farver, der væver sig ind i hinanden, blandet med romantiske roser. I forsommeren svæver mange lilla og hvide allium-kugler henover bedene som sæbebobler. I sensommeren møder man bla. Hjortetrøst, som strækker sig små 3 meter i vejret – så man føler sig helt lille på stierne ved siden af.

Der er mange hyggelige siddepladser rundt omkring til at slå sig ned på, så man kan opleve haven fra forskellige vinkler. . . .

Haven er vist i div. aviser, ugeblade, magasiner samt på tv kanalen dk4

Salg af overskudsplanter samt jernpynt

Hunde ingen adgang.

Entré kr. 40,- inkl. kaffe/the

https://haveselskabet.dk/abne-haver/helle-aagaard-s-have/

Sted: Svelmøparken 35, V.Aaby, 5600 Faaborg