22. Marts: Det digitale bibliotek – drop-in café om Lex.dk

0
77

Alverdens viden samlet ét sted – frit, nemt og til at stole på? Kig forbi denne drop-in café og opdag, hvor meget du kan bruge Lex.dk til.

På Lex.dk får du nemt og hurtigt adgang til de største og bedste online opslagsværker, skrevet af forskere og eksperter på dansk. Find opslag om alt fra ormehuller til vandpiber, og glemt alt om Wikipedia og usikker viden på nettet.

Lex.dk er en værdifuld vidensportal, hvis du f.eks. er studerende eller blot hurtigt skal blive lidt klogere på et givent emne. Sitet er frit tilgængeligt for alle, og er med mere end 1 million brugere og flere end 3 millioner læste artikler om måneden, et af Danmarks største sites for forskningsformidling.

På Lex.dk finder du opslagsværkerne Den Store Danske og Trap Danmark, samt en række andre specialværker der dækker bredt – fra Danmarks oldtid og Danmarkshistorien over Dansk Biografisk Leksikon og Gyldendals Teaterleksikon til Symbolleksikon og Historien om børnelitteratur.

Medbring evt. din egen computer, smartphone eller iPad/tablet. Vi guider dig med vejledning og teknisk hjælp.

https://fmbib.dk/arrangementer/familier/det-digitale-bibliotek-drop-cafe-om-lexdk

Sted: Faaborg Bibliotek, Herregårdscentret 17, 5600 Faaborg