1. April: Faaborg Museum – Månedens omvisning i særudstillingen

0
12

Tidspunkt: kl. 14.00

Månedens omvisning i særudstillingen

Vi stiller skarpt på på den aktuelle særudstilling, ”Olivia Holm-Møller – En kunstnerkreds omkring 1900-1930” i dagens omvisning.

SærudstillingenOlivia Holm-Møller – En kunstnerkreds omkring 1900-1930 viser arbejder af fem viljestærke kunstnere med talent, mod og handlekraft. For de kvindelige kunstnere var det særlig svært at få muligheder for at udstille, de gik derfor sammen for at opnå synlighed og gennemslagskraft – og for at deles om udgifterne. Udstillingen er lånt fra Holstebro Kunstmuseum og viser arbejder af såvel Olivia Holm-Møller som andre kvindelige kunstnere og kolleger fra perioden omkring 1900 – 1930. Denne kreds afholdt i alt 4 fælles udstillinger, den aktuelle særudstilling viser eksempler herfra.

Det er gratis at deltage i omvisningen, når entréen er betalt.

Sted: Faaborg Museum, Grønnegade 75, 5600 Faaborg