4. September: “Hvor vinden vender” – forfattertalk på Faaborg Bibliotek med Jesper Bugge Kold

0
28

Tidspunkt: kl. 19.00 – 20.00

Den lokale og succesfulde forfatter Jesper Bugge Kold gør os klogere på sin nye, historiske roman “Hvor vinden vender”.

Året er 1878. For Johanne er livet i Danmark en daglig kamp for at få mad på bordet, og hun ved, at familiens skæbne aldrig vil ændre sig. På grund af en hemmelighed i hendes fortid findes der kun én løsning: at drage til Amerika.

Hendes mand, Jens, rejser i forvejen for at finde jord, og halvandet år senere følger Johanne og børnene efter.

På den lange, farefulde rejse over Atlanterhavet møder hun Astrid, som har mistet både sin mand og sin jord, og den enarmede soldat Valdemar, der bærer på en skat af frø og læggekartofler. Da Johanne genforenes med Jens i Nebraska, venter den største udfordring: at skabe et nyt liv på prærien. Den barske natur lader sig ikke tæmme uden modstand, og de to har meget forskellige måder at kæmpe på.

“Hvor vinden vender” er en fortælling om en kvinde, der forsøger at trodse sin skæbne. Det er en historie om mod, om venskaber og ikke mindst om den svære kærlighed mellem to mennesker. Dette er første bind i romanserien.

Jesper Bugge Kold debuterede i august 2014 med romanen “Vintermænd,” der var blandt de fem nominerede til BogForums Debutantpris. Siden har romanen opnået bestsellerstatus i både USA og Tyskland.

Forfatteren bor på Sydfyn og arbejder på et bibliotek.

Entré: 75 kr. / Early Bird: 50 kr. / Studerende: 25 kr.

Fotocredit: Simon Nørlev Vraa

https://fmbib.dk/arrangementer/voksen/hvor-vinden-vender-forfattertalk-med-jesper-bugge-kold

Sted: Faaborg Bibliotek, Herregårdscentret, 5600 Faaborg