26. Juli: Hike and History

0
33
Øhavsmuseet - Svanninge Bakker

Tidspunkt: 13.00

Tag med til Svanninge Bakker. Området er del af Danmarks Naturkanon, og derved et af landets 15 mest unikke naturområdet. Bakkerne er opstået under presset fra en gletsjer i slutningen af istiden. Rester af gigantiske isblokke har efterladt store fordybninger, og derved skabt et af de mest markante landskabstyper i Danmark. Tag med vores outdoor-guider til bakkerne og hør, hvordan landskabet er dannet, og om hvordan naturen har præget menneskers liv gennem generationer. Glæd dig til historier om trolde og elver – og hør, hvorfor området har været brugt til alt fra galgebakke til dansested.

Pris kr. 75,-

Info og booking: https://www.visitfaaborg.dk/booking/30735

https://ohavsmuseet.dk/cykel/

Facts

Tid: Mandag og fredag kl. 13 i perioden 1. juli – 2. august

Mødested: Parkeringspladsen, Odensevej 169, 5600 Faaborg. Se efter vores flag.

Påklædning: Praktisk fodtøj og overtøj efter vejret. Hvis vejret er godt, kan der blive meget varmt i bakkerne, så tag evt. en flaske vand med.