Har du lyst til at være med i bibliotekets læsekreds på Broby, Faaborg eller Ringe Bibliotek? Så har du nu igen muligheden. Mødegangene ligger tre tirsdage kl. 16-18 i februar-april på alle tre biblioteker. Din tilmelding gælder alle tre mødegange.

Bibliotekets læsekredse læser meget forskelligt litteratur – udvalgt af bibliotekarer. Fælles for titlerne er dog, at de alle er af et vist litterært niveau og skal kunne åbne for samtalestof til to timer. Det kræver ingen særlige forudsætninger for at deltage, du skal blot have læst bogen.

Det er gratis at være med, men der er et begrænset antal deltagerpladser. Da der traditionelt set er stor interesse for at deltage i læsekredsene, er det vigtigt, at deltagerne så vidt muligt møder op alle gange og ellers melder afbud.

Biblioteket stiller bøger, kaffe/the, anmeldelser og lokale til rådighed.

Læsekreds på Faaborg Bibliotek
Tirsdag d. 26. februar kl. 16-18: ”Citrontræet” af Inge Eriksen
Tirsdag d. 26. marts kl. 16-18: ”Dæmoner og engle” Af Barbara Gress
Tirsdag d. 30. april kl. 16-18: ”En kongelig læser” af Alan Bennett