Slægtsforsker Arne Clausen giver en introduktion til at komme i gang med slægtsforskning på nettet og med fysiske arkivalier. Derefter vil der være hjælp til egen slægtsforskning.

Arne Clausen har dyrket slægtsforskning i mere end 30 år og er med i foreningen “Danske Slægtsforskere”. Til slægtscaféen for begyndere fortæller han om de forskellige arkivalier, og om hvordan du får adgang til dem enten via internettet eller ved at bestille dem i fysisk form fra Rigsarkivet til gennemsyn på Landsarkivet i Odense.

Derefter vil der være mulighed for at stille spørgsmål til søgninger og få hjælp til at komme videre med din egen slægtsforskning. Medbring derfor gerne din egen bærbare PC.
Herudover vil Arne også give tips til, hvordan du ordner dine data, så du senere kan genfinde dem og sammenstykke tilsyneladende uvæsentlige detaljer til nyttige oplysninger i din videre søgning.
Hvis du når at få din anetavle eller slægtstavle på plads med navne og årstal, giver Arne dig også forslag og ideer til, hvordan du får lidt mere kød på historierne, så du kan skrive din egen slægtshistorie.

Medbring gerne PC.

Faaborg Bibliotek
Tirsdag d. 26. februar kl. 14.00
Fri entré med tilmelding