21. Juni: Don Giovanni – Mozarts berømte opera live fra Paris

0
15

Tidspunkt: 19.30

Opera af Wolfgang Amadeus Mozart
Uropført: Prag 29. oktober 1787
Sendes live fra Opéra National Paris

Vi kender alle historien om alletiders største forfører, og med Ivo van Hoves dramatiske iscenesættelser af operaer er man sikker på en oplevelse ud over det sædvanlige. Ivo van Hove er en af de mest inflydelserige og trendsættende instruktører inden for moderne teater og opera.

“Don Giovanni” er nummer ti på listen over de mest opførte operaer verden over.

I denne udgave skal vi blandt andet opleve danske Elsa Dreisig som Zerlina, et ungt talent på vej til de store scener. Det er Étienne Dupuis der synger Don Juan, og med Jacquelyn Wagner som Donna Anna er vi garanteret en stor dramatisk oplevelse.

https://www.heliosteatret.dk/MovieDetails.aspx?movieId=5606

Sted: Helios-Teatret, Banegårdspladsen 7, 5600 Faaborg