2. Maj: Bliv klog på aura, energi og Klangmassage

0
33

Tidspunkt: 19.00 – 21.00

En mini workshop for dig der vil lære hvad, Klangmassage er og kan gøre for dig. Anne Viese giver dig indblik i teknikker med klangskåles frekvenser, der styrker og vitaliserer dit energifelt, din aura. Aura er et tyndt usynligt energi lag, der beskytter din fysiske krop.

 En auralæser kan tyde dit fysiske og psykiske velbefindende ud fra din aura.

 Denne workshop lærer dig ikke at se aura, men du får indblik i Auraens opbygning, i formen og Anne giver eksempler ud fra de fremmødtes aura og giver et bud på, hvor og hvordan du kan styrke din aura.

 Når et menneske har været ude for chok og traumer kan det ses i auraen. Det kan også ses om du er inde i en forvandlingsperiode – eller om du er forelsket! Det ses på energiernes farver i dit astrale auralag og i dit æterlegeme.

 Aura og klang i skøn forening giver dig dels indsigt i auraen og energien set igennem farverne, men også indblik i et par teknikker med Klangmassage.

 Anne inviterer Alle der har lyst til at opleve Klangmassagen og giver dig et bud på, hvordan du bedst heler auraen (og kroppen) med Klangmassage.

 Klangmassage er massage med lydfrekvenser fra klang terapiskåle. Disse klangskåle afgiver lydbølger, der virker dels:

* afspændende på dit bindevæv og dine muskler

* helende på dine knogler og led

* beroligende på dine tanker og følelser

 Kort sagt: Bliv klog(ere) på klang og aura og gå godt og styrket derfra med et par værdifulde redskaber til Selvmassage med klangskåle.

Læs gerne mere her om Annes øvrige klangoplevelser her: https://anne-viese.nemtilmeld.dk/

 Aftenen slutter af med en chakra meditations klangbad, så medbring tæppe og underlag, hvis du vil ligge ellers sid behagelig på en af de stole, som Peter stiller til rådighed.

 Alle kan deltage. max 30 personer

Entré kr. 250,- indbetales mobilpay 52561 husk at skrive d. 2/5 på din overførsel. På forhånd tusinde tak.

 PS. Læs bloggen om aura og energi: https://levlykkeligt.dk/forum/klangoplevelser_ved_anne_viese/kan_alle_l%C3%A6re_se_aura

https://www.facebook.com/events/2211933615526031/

Sted: Den Voigtske Gaard i Faaborg